Endometrioza

On top of the NOT to DO list

Daca vrei:
sa uiti
sa fi nervoasa
sa plangi
sa fierbi ca un rac
sa tremuri ca un caine plouat
sa te umfli ca un caltabos

… si apoi sa o iei de la capat sau sa le simti pe toate odata … atunci spune DA tratamentului hormonal impotriva infertilitatii!

Daca nu vrei sa te simti ca un cobai intr-un laborator atunci spune NU doctorilor care te imping de la spate si iti prezinta tratamentele hormonale ca pe ultima ta sansa de a trai pe acest pamant. Pentru ca daca nu ai inca un copil in mintea lor ingusta inseamna ca nu poti sa traiesti!

Eu am acceptat ceva ce nu imi doream. Tot corpul meu striga sa ma opresc, insa aud in mintea mea cuvintele doctorului “o sa iti para rau mai tarziu”.
Domnule doctor sunt de acord ca aveti mult mai multe competente decat mine in ale endometriozei dar in ale doritului meu de a face copii sau nu, va interzic sa va amestecati!

Nu puteti sa imi prezentati facutul unui copil ca pe ultimul miracol in vindecarea endometriozei pentru ca NU este adevarat si sunt multe femei care pot dovedi asta!

Sunt suparata pe mine ca am acceptat tot calvarul asta. Ceva din mine a spus sa nu dau cu piciorul acelui 1% de a avea un copil.

Nu stiu in alte cazuri cum a fost tratamentul hormonal pentru FIV insa la mine dureaza de 6 luni si deja sunt la limita suportabilitati….

One thought on “On top of the NOT to DO list

Leave a Reply